홈쇼핑오쿠

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작성자케이 조회 0회 작성일 2021-06-10 23:03:04 댓글 0

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[홈앤쇼핑] 오쿠중탕기

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(Sub) VLOG|[ASMR .ver] 이번엔 오쿠가 다하는 구운계란 오쿠만 있으면 집이 바로 찜질방!

#맥반석계란#구운계란#훈제란#오쿠#찜질방계란

코로나가 다시 심각해 지고 있네요.ㅠㅠ
모두 조금만 힘내요~~ 방역 수칙을 잘 지키는 것이 다시 일상을 찾는 가장 빠른 방법인 것 같아요!!
사람 많은 곳은 피하게 되는 요즘 찜질방에서 파는 구운 계란이 먹고 싶어졌어요~~
뜨듯한 전기장판위에서 구운 계란 까먹으니까 그래도 기분은 좋아요^^

♥맛있고 재미있는 구운계란 이야기♥
온돌 문화가 있는 한국에서는 찜질방이 많다. 찜질방에서는 꼭 빠지면 안되는 것이 두 가지가 있는데 그 중 하나가 구운계란이다. (하나는 식혜다.) 삶은 계란과는 흰자가 갈색이며 윤기가 돌고 탱글탱글하고 쫀독하다. 노른자도 더 부드럽다. 삶은 계란과는 전혀 다른 맛인데 훈연을 하지 않았는데 훈연을 한 맛이 나며 한약재를 쓰지 않았는데 오묘한 향을 풍긴다. 한국에 방문하는 외국인들은 꼭 찜질방에서 구운계란과 식혜를 함께 먹기를 추천한다.

★재료★
(오쿠)중탕기, 계란22개

◆만드는 법◆
1. 계란을 실온에서 2시간 정도 놔둔다.
2. 계란을 흐르는 물에 씻는다.
3. 물기를 닦는다.
4. (오쿠)중탕기 본체에 물을 1/3~2/3정도 채운다.
5. 솥에 계란을 넣는다.
6. '홍삼숙성' 모드로 7시간~8시간을 설정한다.
7. 완성 후 식혀 맛있게 먹는다. :)

※ 구운계란은 실온에서 한 달 정도 보관이 가능합니다.
천천히 맛있게 드세요.


인스타그램
https://www.instagram.com/today_kitchener/

Music provided by 브금대통령
Track : Shy little girl -

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#Elvan Stone Eggs#Baked Eggs#Smoked Eggs#Oku#Jjimjilbang Eggs

Corona is getting serious again.
Everyone do a little hard work~~ I think keeping the quarantine rules well is the fastest way to find your daily life again!!
I want to eat the baked eggs sold in jjimjilbang these days where I avoid many places~~
I'm still feeling good because I forgot to eat eggs baked on a hot electric pad.

♥ Delicious and fun baked eggs story♥
In Korea, where there is an ondol culture, there are many jjimjilbangs. There are two things you must not miss in a jjimjilbang, and one of them is grilled eggs. (One is Sikhye.) The white of the boiled egg is brown, shiny, soft and sticky. The yolk is also softer. It tastes completely different from boiled eggs, but it tastes like smoked but does not use herbal medicines, but it has a subtle scent. For foreigners visiting Korea, it is recommended to eat grilled eggs and sikhye together in jjimjilbang.

★Material★
(Oku) bath bowl, 22 eggs

◆How to make◆
1. Leave the eggs at room temperature for about 2 hours.
2. Wash eggs under running water.
3. Wipe dry.
4. (Oku) Fill the body of the bathtub with 1/3~2/3 of water.
5. Put the egg in the pot.
6. Set 7 to 8 hours in the'red ginseng ripening' mode.
7. Cool after completion and eat deliciously. :)

※ Baked eggs can be stored at room temperature for about a month.
Enjoy slowly and deliciously.

Instagram
https://www.instagram.com/today_kitchener/

Music provided by President Begeum
Track: Shy little girl-

Alrud : ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
한나 : ㅎㅎ 땡큐!
오늘부터 요리사today kitchener : 미투

... 

#홈쇼핑오쿠

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